ECM Stjerne Tour 2022


Esbjerg Cykle Motion indbyder alle cyklemotionister til det årlige åbningsløb, ECM Stjerne Tour, som har udgangspunkt fra Tjæreborg Fritidscenter, Skolevej 44, 6731 Tjæreborg.

 

ECM Stjerne Tour afvikles d.3. april 2022 med fælles start kl. 10:00

Beskrivelse:
ECM Stjerne Tour afvikles som et stjerneløb og består af 3 stjerner, en syd- en nord- samt en øst rute. Alle ruter har start/mål ved Tjæreborg Fritidscenter, som samtidig er løbets depot, hvor der kan fås bananer, energidrik eller vand.

Som deltager bestemmer man selv, om man ønsker at køre 1, 2 eller 3 stjerner, dette gør samtidig at alle kan deltage i motionscykelløbet.


Distancer og Rutekort: 
Ruterne køres i nedenstående rækkefølge og giver distancer på 44, 81 og 123 km. 

 

1 rute Syd 44 km

2 ruter Nord 37 km

3 ruter Øst 42 km

Deltagergebyr:
Prisen for at deltage er kr. 100,00 uanset hvor mange stjerner, der køres. Gebyret betales ved tilmelding. Kontant eller Mobilepay.
Deltagelse er gratis for medlemmer af ECM under forudsætning af betalt kontingent for 2022, og at man er iklædt ECM-klubtøj.

Parkering:
Der forefindes parkeringsmuligheder i forbindelse med Tjæreborg Fritidscenter samt tilstødende områder. Parkerer man ved Brugsen, skal man køre så langt ned bagved som muligt. Det er ikke tilladt at parkere ved Tjæreborg Ældrehjem. Der vil være Traffic Officials til stede for at anvise ledige parkeringspladser. 

Tilmelding: 
Der er åbent for tilmelding fra kl. 08:30

Tidtagning / Diplom:
Der er ingen tidtagning på ECM Stjerne Tour.
Det er dog muligt at få et diplom efter løbet, dette sker ved henvendelse i cafeteriet.

 

Forplejning efter løbet:
Når du har kørt dit ønskede antal runder er det med at aflægge cafeteriet et besøg, idet Svend og John her udleverer et stk. grillpølse med brød med tilhørende øl/vand.  Det er inkluderet i startgebyret.

 

Esbjerg Cykle Motion glæder sig til at se rigtig mange cyklemotionister til dette traditionsrige åbningsløb. 

 

Yderligere info: Tlf. 29901147 eller 24854116

 

 


 

 
 
 
 

Vores Sponsorer