ECM Stjerne Tour 2020

 

!!! AFLYST PGA. CORONAVIRUS !!! 

   
 
Esbjerg Cykle Motion indbyder alle cyklemotionister til det årlige åbningsløb, ECM Stjerne Tour, som har udgangspunkt fra Tjæreborg Fritidscenter, Skolevej 44 i Esbjerg.
 
ECM Stjerne Tour afvikles i 2020 på Palmesøndag den 05. april  me fællesstart kl. 10:00
 
Beskrivelse:
ECM Stjerne Tour afvikles som et stjerneløb og består af 3 stjerne, en syd- en nord- samt eb øst rute. Alle ruter har omdrejningspunkt ved Tjæreborg Fritidscenter  som samtidig fremstår som løbets depot, hvor der kan tankes om med frisk energidrik eller vand.
Som deltager bestemmer man selv om man ønsker at køre 1, 2 eller 3 stjerner, dette gør samtidig at alle kan deltage i motionscykleløbet.
 
Distancer og Rutekort: 
Ruterne køres i nedenstående rækkefølge og giver distancer på 44, 81 og 123 km. 

1 rute Syd 44 km

3 ruter Øst 42 km

Deltagergebyr:

Prisen for at deltage er kr. 100,00 uanset hvor mange stjerne der køres.
I lighed med løbet i 2019 kan du samle et klubhold, firmahold, gadehold, cykelhold etc. og få 25% rabat på deltagergebyret, eneste betingelse er at I stiller min. 10 ryttere under samme navn.
Storhold vil derudover få pakket deres startnumre i fælles kuvert så kun én fra holdet skal stå i kø for at afhente startnumrene. 
 
Betingelsen for at deltage som klubhold er at man tilmelder sig senest den 03. april via e-mail kasserer@esbjergcyklemotion.dk og indbetaler gebyret for alle ryttere på konto 5385-0402315 
eller alternativt Mobilpay 3013 7398
 
Forplejning:
Depotet findes i forbindelse med start/mål området idet alle ruter krydser dette område førend man fortsætter på næstfølgende rute. 
I forbindelse med starten kan du tanke energidrik eller vand samt putte en banan i lommen, når du, ifm. ruteskift, runder depotet er det nok lige et besøg værd idet der er mulighed for at forsyne sig men yderligere en banan samt hjemmebagt kage med tilhørende varm kaffe. 
 
Parkering:
Der forefindes parkeringsmuligheder i forbindelse med Tjæreborg Fritidscenter samt tilstødende områder. Parkerer man ved Brugsen skal man køre så langt ned bagved som muligt. Det er ikke tilladt at parkere ved Tjæreborg Ældrehjem. Der vil være Traffic Officials tilstede til at henvise ledige parkeringspladser. 
 
Tilmelding: 
Der er åbent for tilmelding fra kl. 08:30
 
Tidtagning / Diplom:
Der er ingen tidtagning på ECM Stjerne Tour.
Det er dog muligt at få et diplom efter løbet, dette sker ved henvendelse i cafeteriet.
 
Forplejning efter løbet:
Når du har kørt dit ønskede antal runder er det med at aflægge cafeteriet et besøg, idet 
Svend og John her udleverer et stk. Grillpølser med tilhørende øl/vand.
 
 
Esbjerg Cykle Motion glæder sig til at se rigtig mange cyklemotionister til dette traditionelle åbningsløb. 
 
 
 
 
 
 

Vores Sponsorer